Sansa si valoare. Supercampioana Romaniei si a Europei a nimerit intr-o grupa usoara in "sferturile" Ligii Campionilor Aurelia "Mica" Bradeanu (medalion 1), dorita de Oltchim, si-a prelungit contractul cu Gyor, una dintre actualele adversare. Fratii
Sansa si valoare. Supercampioana Romaniei si a Europei a nimerit intr-o grupa usoara in "sferturile" Ligii Campionilor Aurelia "Mica" Bradeanu (medalion 1), dorita de Oltchim, si-a prelungit contractul cu Gyor, una dintre actualele adversare. Fratii Herbert (medalion 2) si Helfrid Muller, originari din Timisoara, sunt antrenori la 1.FC Nurnberg, alta oponenta a valcencelor in prima grupa principala a Ligii Campionilor. Dovada incontestabila a valorii segmentului feminin a handbalului romanesc. A patra formatie din aceasta grupa, din care se califica pentru semifinale primele doua clasate, este masinaria rusa Lada Togliatti, finalista a ultimei editii a Champions League si fosta echipa a celebrului Evgheni Trefilov, acum antrenor la Zvezda. O grupa accesibila pentru selectionerul Gheorghe Tadici si jucatoarele sale. Castigatoarea va fi desemnata in dubla mansa Gyor - Oltchim, care reprezinta, de fapt, o intalnire dintre cel mai bun conducator din lume, Anita Gorbicz, si cel mai bun pivot din lume, Ionela Galca-Stanca. O revedere dureroasa pentru "Mica" Bradeanu cu publicul si echipa unde a crescut. Pentru celelalte doua locuri calificante se vor lupta, in grupa principala 2, Slagelse a celebrei Anja Andersen, Zvezda Zvenigorod, Viborg HK si Hypo Viena. Florescu, sponsor la Nurnberg? Theodor Florescu , sponsor principal al rivalei Rulmentul Brasov, si-a anuntat la un post local de radio din Nurnberg intentia de a sponsoriza si campioana Germaniei. Echipa fratilor Muller are nevoie de 100.000 de euro pentru aceasta campanie europeana. Dintre acestia, doar inchirierea salii de 10.000 locuri costa 20.000 de euro pe seara. In Bavaria exista doar fotbalul, iar primaria a obtinut doar cate 5.000 de euro de la sponsorii locali. Nemtii sunt, insa, reticenti ca banii sa vina tocmai "dintr-o tara mai saraca decat Germania, precum Romania".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.