Cantareata si logodnicul ei au ales si anul acesta partiile de schi din Austria, pentru relaxare. Doar ca acum, Miki si Razvan au avut grija sa fie perfect echipati pentru experienta vietii. Cei doi au urcat pe ghetar, la o altitudine de 3.200 de me
Cantareata si logodnicul ei au ales si anul acesta partiile de schi din Austria, pentru relaxare. Doar ca acum, Miki si Razvan au avut grija sa fie perfect echipati pentru experienta vietii. Cei doi au urcat pe ghetar, la o altitudine de 3.200 de metri, si au facut o coborare periculoasa pe una dintre partiile cu grad ridicat de dificultate. "Am fost in gasca, iar lucrul asta ne-a dat si mai mult curaj. Alaturi de noi au fost Razvan si Dani, Cici si Nasu? de la Sistem, Florin Ionescu si sotia lui, si multi altii", ne-a declarat Miki. Dupa opt zile de schi extrem, a venit randul artistei sa-si satisfaca mofturile. Vrand-nevrand, Razvan s-a vazut nevoit sa o duca sa viziteze fabrica Swarovski, de unde a iesit cu bijuterii de 1.000 de euro. Urmatoarele doua zile le-au petrecut la cumparaturi, la Munchen. "Noroc ca am mers patru persoane cu microbuzul de opt locuri al lui Florin Ionescu, altfel nu am fi avut loc de bagaje", povesteste amuzata cantareata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.