Blocati. Gigi Becali a fost convins de catre apropiati sa nu-i cedeze pe cei mai valorosi jucatori ai echipei si sa astepte Campionatul European Finantatorul "ros-albastrilor" dorea sa se desparta de Nicolae Dica si Dorin Goian in aceasta iarna. Chi
Blocati. Gigi Becali a fost convins de catre apropiati sa nu-i cedeze pe cei mai valorosi jucatori ai echipei si sa astepte Campionatul European Finantatorul "ros-albastrilor" dorea sa se desparta de Nicolae Dica si Dorin Goian in aceasta iarna. Chiar le fixase si preturi: "Dicanio" 5.000.000 si "Goe" - dublu. Verii sai i-au scos pe taraba, dar nimeni nu s-a inghesuit, chiar daca, de exemplu, Goian a avut un sezon foarte bun, atat la echipa de club, cat si la "nationala". Doar zvonuri si promisiuni s-au invartit in jurul celor doi. Dica a fost anuntat la Benfica, insa clubul a negat vehement, acuzandu-i pe stelisti ca vor sa-i ridice pretul cu ajutorul numelui lusitanilor. Sfatuitorii patronului din Ghencea i-au explicat sa nu se grabeasca si sa mai tina jucatorii pana dupa Campionatul European si sa se foloseasca de ei pentru a ajunge din nou in grupele Ligii Campionilor. Gigi Becali s-a hotarat sa-i pastreze in lot pe cei doi si sa aduca doi atacanti de top, care sa se integreze imediat in echipa lui Marius Lacatus. Vestea a pus pe treaba toti impresarii din Romania si cei din bransa si-au trimis DVD la clubul din Ghencea, chiar daca toti se plang ca este greu sa faci afaceri cu Becali. Antrenorul Stelei asteapta in cantonamentul de la Oliva atacantii promisi, restul echipei fiind deja configurata. Altfel, francezul Habibou s-a antrenat alaturi de coechipierii sai, accidentarea de luni dimineata nefiind asa de grava cum s-a crezut initial. Jesus Datolo nu mai e de actualitate Jucatorul de la Boca Juniors nu se mai afla in atentia Stelei, acestia renuntand sa mai aduca un mijlocas stanga. Jesus Datolo a fost dorit pentru a acoperi banda stanga, dar din cauza pretentiilor financiare, afacerea a cazut si a fost adus ca "back-up" nigerianul Dino Eze, de la Gloria Buzau, care a semnat un contract cu Steaua pe patru sezoane. Adrian Ilie era foarte dezamagit ca nu a putut sa-l convinga nici pe Armenteros sa vina in Ghencea, dupa ce a discutat cu el duminica la Sevilla.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.