La cotitura. Gheorghe Stefan asteapta ca echipa sa ajunga pe un loc retrogradabil, pentru a se folosi de clauza din contractul "Dulaului" Finantatorul clubului Ceahlaul a dat de fundul sacului. Prima masura: este pe punctul de a elimina din lot juca
La cotitura. Gheorghe Stefan asteapta ca echipa sa ajunga pe un loc retrogradabil, pentru a se folosi de clauza din contractul "Dulaului" Finantatorul clubului Ceahlaul a dat de fundul sacului. Prima masura: este pe punctul de a elimina din lot jucatorii care au contracte mari. Iar daca se poate, sa-si ia si bani pe ei, de la echipele unde fotbalistii vor pleca. Ar fi vrut, celebrul "Pinalti", sa renunte la antrenor. Omul care ii suge banii ca vampirul sangele. 250.000 de euro ar avea salariul pe an, Viorel Hizo. Iar pentru a-si lua acesti bani nu are decat o bariera. Sa fie atent la singura clauza din contract cu care ar putea fi agatat. Se pare ca "Pinalti" nu a fost atat de naiv incat sa-i dea lui Hizo toate drepturile de pe pamant. Asa ca a inserat in contractul tehnicianului o micuta clauza. Aceea conform careia are dreptul sa-l demita fara sa-i dea niciun ban, daca echipa ajunge sub locul al 14-lea, adica in situatie retrogradabila. Stefan are toate atuurile acum, cu o luna inaintea reluarii campionatului. Echipa va scapa de zece jucatori, iar inlocuitori nu s-au gasit. Asa ca primarul din Piatra Neamt mai trebuie sa aiba rabdare doua - trei etape, pana cand Ceahlaul se va duce in joc, precum bursa din Romania in ultimele doua luni. Si va scapa de cel care i-a luat banii, o vila dementiala in centrul orasului si o masina de serviciu trasnet!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.