Aseara, la ora 20.30, Cristian Cioaca a ajuns din nou in arestul politiei. El a fost incatusat si aruncat dupa gratii pentru 24 de ore, de catre procurorii DIICOT, fiind acuzat de comiterea infractiunii de violarea corespondentei avocatei Elodia Ghi
Aseara, la ora 20.30, Cristian Cioaca a ajuns din nou in arestul politiei. El a fost incatusat si aruncat dupa gratii pentru 24 de ore, de catre procurorii DIICOT, fiind acuzat de comiterea infractiunii de violarea corespondentei avocatei Elodia Ghinescu. Tot aseara, locuinta Anei, sora lui Cioaca, a fost perchezitionata de politisti si s-au ridicat zeci de CD-uri, DVD-uri, precum si doua unitati centrale de computer. Avocatul politistului suspectat de uciderea sotiei, Florentin Sorescu, a declarat pentru CANCAN: "E ciudat ce se petrece! Dupa toate aceste evenimente, acum ma astept la arestarea clientului meu!"


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.