Lorand Illyes, seful celui mai cunoscut club de dans sportiv din Baia Mare, isi acuza un coleg de breasla ca a adunat bani in avans de la elevii sai, in contul cursurilor de dans, si a fugit in strainatate fara a-si respecta obligatiile. Alexandru S
Lorand Illyes, seful celui mai cunoscut club de dans sportiv din Baia Mare, isi acuza un coleg de breasla ca a adunat bani in avans de la elevii sai, in contul cursurilor de dans, si a fugit in strainatate fara a-si respecta obligatiile. Alexandru Szalkay, fost campion national de dans sportiv in 1994 la sectiunea Latino, ar fi fugit saptamana trecuta in Italia, cu o bucatareasa din Reghin, pe care o cunoscuse recent la o competitie. Illyes sustine ca fostul campion la dansuri latino le-ar fi trimis elevilor sai, la iesirea din Romania, cate un mesaj prin care ii anunta ca nu va mai reveni si ca ar fi mai bine sa uite de banii pe care i-au dat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.