Taina. Actionarul lui Dinamo s-a intalnit cu finantatorul lui Poli in decembrie si a primit acceptul ultimului pentru transferul jucatorului "Cainii" au avut un tur dezolant. Campioana "en titre" a incheiat abia pe locul al saselea, dupa ce a schimb
Taina. Actionarul lui Dinamo s-a intalnit cu finantatorul lui Poli in decembrie si a primit acceptul ultimului pentru transferul jucatorului "Cainii" au avut un tur dezolant. Campioana "en titre" a incheiat abia pe locul al saselea, dupa ce a schimbat doi antrenori in 19 etape. Cristian Borcea si ceilalti actionari ai clubului din "Stefan cel Mare" au ajuns la concluzia, zilele trecute, ca nu este nevoie de transferuri in aceasta perioada, dupa o prealabila discutie cu antrenorul Cornel Talnar. Lucrurile nu stau deloc asa. Borcea a tintit in inima Banatului chiar dupa ultima etapa disputata anul trecut. El l-a contactat pe Marian Iancu, propunandu-i aducerea in "Groapa" a fotbalistilor Gabriel Torje si Gueye Mansour. Presedintele executiv al "cainilor" a primit atunci OK de la patronul timisorenilor, urmand ca discutiile finale sa aiba loc dupa reluarea pregatirilor. Conform celor discutate in decembrie anul trecut, cei doi fotbalisti urmeaza sa semneze cu Dinamo. In contractul dintre cluburi va fi stipulata o clauza conform careia, in cazul unor vanzarii celor doi jucatori, Timisoara va lua 50% din valoarea tranzactiei. Suma care va veni la bugetul lui Poli dispre Dinamo pentru cedarea lui Torje si Mansour va fi de cate 300.000 de euro pentru fiecare fotbalist.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.