Cantareta si-a descoperit o noua pasiune - antichitatile. In urma cu cateva saptamani, Andreea Banica a intrat complet intamplator intr-un anticariat din centrul vechi al Bucurestiului. Din pura curiozitate, blonda a intrebat care este cel mai vechi
Cantareta si-a descoperit o noua pasiune - antichitatile. In urma cu cateva saptamani, Andreea Banica a intrat complet intamplator intr-un anticariat din centrul vechi al Bucurestiului. Din pura curiozitate, blonda a intrebat care este cel mai vechi si mai pretios obiect aflat in magazin. In momentul in care vanzatoarea a scos de sub tejghea un ceas fabricat la inceputul secolului XX, incrustat cu mai multe diamante minuscule, cantareata a decis ca a venit momentul sa investeasca in antichitati. Nu briliantele au determinat-o sa-l doreasca, neavand aceasta pasiune costisitoare, ci incarcatura istorica de 100 de ani a valorosului obiect. Si pentru ca pretul lui depasea suma pe care o avea asupra ei, Andreea a platit un aconto si a pus-o pe comercianta sa-i jure ca nu-l va vinde pana nu se va intoarce ea cu banii. In ciuda nerabdarii de a deveni posesoarea antichitatii, din lipsa de timp, blonda nu a reusit inca sa mearga sa o achite integral.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.