Comentariul specialistuluiExtinderea innorarilor si a arealului de ceata au condus la ponderarea regimului termic din zonele de deal, dar si din vestul tarii, iar in restul teritoriului temperatura aerului a mai castigat putine grade. Izolat, fulguie

Comentariul specialistuluiExtinderea innorarilor si a arealului de ceata au condus la ponderarea regimului termic din zonele de deal, dar si din vestul tarii, iar in restul teritoriului temperatura aerului a mai castigat putine grade. Izolat, fulguieli si burnita, care sa determine formarea de polei, cel mai probabil in sudul si in estul Romaniei. In vest, nord si centru, in principal incepand de poimaine, se asteapta precipitatii mai ales sub forma de ploaie. Stratul de zapada din zona montana va continua sa se diminueze usor. Formatiunile de gheata de pe rauri au toate "sansele" sa se fragmenteze, iar informatia conform careia la 17 ianuarie se asteapta potop si caderi masive de zapada nu se confirma.
meteorolog Romica Jurca

Bucurestimax. 0 C - min.-4 C
- Azi (miercuri): Vremea va fi in general inchisa, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

- Maine (joi): Vremea va fi in general inchisa si se va semnala ceata. Maxima: 1 C, iar minima: -4 C.

- Poimaine (vineri): Cerul va fi mai mult noros si, mai ales spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de precipitatii slabe, sub forma de ploaie.
Maxima: 2 C, iar minima: -3 C.

Azi , in taratemperaturi maxime
Bacau 2 C - Baia Mare 6 C - Brasov 2 C - Buzau 3 C - Cluj-Napoca 2 C - Constanta 5 C - Craiova -2 C - Deva 6 C - Galati 2 C - Iasi 4 C - Miercurea-Ciuc 0 C - Oradea 9 C - Pitesti 0 C - Sibiu 4 C - Suceava 3 C - Targu-Mures 3 C - Timisoara 8 C

La munte -Azi (miercuri): In Muntii Banatului, pe arii restranse, vor cadea precipitatii slabe mixte si vor fi conditii de polei.

- Maine (joi): Vor cadea precipitatii slabe mixte si vor fi conditii de polei, izolat in Occidentali si in nordul Orientalilor, mai ales noaptea.

Poimaine (vineri): Cerul va fi mai mult noros. Temporar vor cadea precipitatii mixte, local in Occidentali, nordul Orientalilor si vestul Meridionalilor si pe arii restranse in restul zonei montane.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.