Fundasul transferat de la Gloria Bistrita a semnat un contract pe cinci sezoane si jumatate cu gruparea lusitana si a fost prezentat ieri, dupa ce a mai efectuat o serie de teste medicale. Sepsi s-a intalnit duminica, la Lisabona, cu presedintele Lui
Fundasul transferat de la Gloria Bistrita a semnat un contract pe cinci sezoane si jumatate cu gruparea lusitana si a fost prezentat ieri, dupa ce a mai efectuat o serie de teste medicale. Sepsi s-a intalnit duminica, la Lisabona, cu presedintele Luis Filipe Vieira, iar astazi va sustine primul antrenament cu Benfica.
"Internationalul <<under 21>> de la Gloria Bistrita, careia Benfica ii va plati circa 1,5 milioane de euro, a sosit la Lisabona si a fost prezent la Stadionul <<Da Luz>>, la meciul cu Leixoes. Presedintele clubului din Est, Jean Padureanu, se afla la Lisabona pentru a discuta cu oficialii de la Benfica si pentru a oficializa transferul. Laszlo Sepsi, care implineste 22 de ani pe 7 iunie, va ocupa locul ramas vacant dupa plecarea lui Miguelito la Sporting Braga. Oficialii de la Benfica l-au urmarit cu atentie de mai mult timp si au incercat, fara succes, sa-l imprumute", scrie "O Jogo". Sursa citata noteaza ca Sepsi era si in atentia unor echipe precum Liverpool sau Atletico Madrid, dar si Steaua si Dinamo au incercat achizitionarea lui. Publicatia portugheza noteaza ca Sepsi, care este insotit la Lisabona si de antrenorul Ioan Ovidiu Sabau, a vizitat orasul si a facut cumparaturi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.