Blocul National al Revolutionarilor organizeaza, maine, un miting de protest la Guvern, cerand demiterea conducerii Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor si inlocuirea membrilor comisiei care se ocupa de verificar


Blocul National al Revolutionarilor organizeaza, maine, un miting de protest la Guvern, cerand demiterea conducerii Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor si inlocuirea membrilor comisiei care se ocupa de verificarea dosarelor de preschimbare a certificatelor de revolutionar. Mitingul de protest va fi organizat intre orele 10:00 si 11:00, la sediul Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor de la Palatul Victoria, fiind asteptati sa participe aproximativ 100 persoane, se arata intr-un comunicat al Blocului National al Revolutionarilor 1989 remis Mediafax.
Revolutionarii cer demiterea conducerii Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989 si numirea in functia de secretar de stat la aceasta institutie a unei persoane acceptate de protestatari si de organizatiile de revolutionari majoritare.
Totodata, acestia solicita autoritatilor sa sprijine viitoarea conducere a Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor in inlocuirea membrilor comisiei care functioneaza la nivelul acestei institutii si care verifica dosarele de preschimbare a certificatelor de revolutionar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.