Comisia de Supraveghere a Pietei de Pensii private intentioneaza sa modifice legea pensiilor private obligatorii printr-o ordonanta de urgenta. Modificarea se refera la repartizarea aleatorie a romanilor care nu si-au ales pensia privata pana la fina
Comisia de Supraveghere a Pietei de Pensii private intentioneaza sa modifice legea pensiilor private obligatorii printr-o ordonanta de urgenta. Modificarea se refera la repartizarea aleatorie a romanilor care nu si-au ales pensia privata pana la finalul perioadei de aderare din 17 ianuarie.
Conform initiativei Comisiei, repartizarea aleatorie urmeaza sa se faca in mod egal catre toti administratorii autorizati. Acum legea prevede ca romanii indecisi vor fi repartizati catre fonduri, in functie de cota de piata obtinuta de acestea dupa prima campanie de vanzare.
Administratorii din fruntea clasamentului spun ca este vorba din nou de schimbarea regulilor in timpul jocului si ca este discriminare pozitiva, in favoarea jucatorilor mici si ii diferentiaza pe primii doi destinatari ai optiunilor romanilor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.