Viitorul sediu administrativ al cladirii Municipalitatii ar putea fi construit in Depoul Victoria. Terenul de peste trei hectare in care sunt garate acum tramvaiele este in atentia responsabililor municipali care ar dori sa ridice aici un nou sediu p
Viitorul sediu administrativ al cladirii Municipalitatii ar putea fi construit in Depoul Victoria. Terenul de peste trei hectare in care sunt garate acum tramvaiele este in atentia responsabililor municipali care ar dori sa ridice aici un nou sediu pentru Primaria Capitalei.

"Este un teren care permite acest lucru. Spatiul este suficient pentru construirea unei cladiri in care sa functioneze toate serviciile primariei", a explicat viceprimarul general, Ionut Popa. El spune ca pentru constructia unui nou sediu va fi facut un studiu de fezabilitate si se va organiza un concurs de proiecte. "Actualele spatii din primarie sunt insuficiente.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.