Aparare. Agentul le face pe fete mincioase si sustine ca el doar s-a uitat in timp ce faceau sex, intr-o casa parasita, cu cinci dintre prietenii lui Doua eleve din Slatina, judetul Olt, il acuza pe agentul de politie Ferenc Janos Rakoczi, ajutorul
Aparare. Agentul le face pe fete mincioase si sustine ca el doar s-a uitat in timp ce faceau sex, intr-o casa parasita, cu cinci dintre prietenii lui Doua eleve din Slatina, judetul Olt, il acuza pe agentul de politie Ferenc Janos Rakoczi, ajutorul sefului de post din Tatulesti, ca, impreuna cu alti cinci prieteni, le-ar fi violat in luna octombrie intr-o casa parasita din localitatea Valea Mare. "Plecasem dintr-o discoteca si atunci politistul Rackoczi si prietenii lui ne-au dus cu forta intr-o casa, unde ne-au violat si ne-au supus la perversiuni sexuale. N-o sa ma las pana cand nu vor plati pentru ca si-au batut joc de noi", a declarat pentru CANCAN Mihaela Dumitrascu, una dintre victime. Mai mult, fetele, care sustin ca au fost violate in noaptea de 15 spre 16 octombrie, spun ca politistul se tot lauda ca nimeni nu-i va face nimic pentru ca are relatii. Audiat la sfarsitul saptamanii, politistul a declarat ca nu le-a violat pe fete, ci doar a privit. "Nu sunt implicat in aceasta poveste. Simpla mea prezenta acolo m-a tarat in acest caz. Eu am stat cateva minute in acea casa, dupa care am plecat". Ceilalti tineri acuzati de viol au declarat ca au intretinut relatii sexuale cu fetele, dar cu acceptul acestora. Pentru a intari aceasta idee, alti doi martori au povestit ca au apelat la serviciile sexuale ale fetelor oferindu-le, in schimb, insemnate sume de bani. Procurorul de caz a declarat pentru CANCAN ca deocamdata, impotriva politistului nu exista decat declaratia unei singure fete, care spune ca le-ar fi violat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.