Conducerea Universitatii de Medicina a analizat dosarul pe baza caruia i-a acordat titlul de profesor universitar doctorului Sorin Oprescu, informeaza Realitatea TV. La cererea lui Sorin Oprescu, comisia de etica a universitatii s-a intrunit astazi p
Conducerea Universitatii de Medicina a analizat dosarul pe baza caruia i-a acordat titlul de profesor universitar doctorului Sorin Oprescu, informeaza Realitatea TV. La cererea lui Sorin Oprescu, comisia de etica a universitatii s-a intrunit astazi pentru a discuta despre acest caz. Sorin Oprescu s-a prezentat in fata comisiei de etica si le-a spus membrilor acesteia ca este gata sa le prezinte toate dovezile necesare, pentru ca acest caz sa fie rezolvat cat mai repede.
O publicatie centrala a scris ca senatorul PSD Sorin Oprescu a promovat la gradul de profesor universitar in februarie 2000, in cadrul Clinicii de chirurgie de la Spitalul Universitar. Pentru asta, Oprescu trebuia sa faca dovada publicarii a cel putin 20 de lucrari stiintifice in reviste nationale sau internationale, dintre care la 10 sa fie prim autor, iar cel putin trei lucrari sa fi fost publicate de la ultima promovare. Probele atasate la dosarul sau de candidatura, prin care Oprescu trebuia sa arate ca indeplineste criteriile respective, spun o alta poveste, considera jurnalistii, potrivit Realitatea TV.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.