Premierul israelian Ehud Olmert (foto) nu a exclus „nici o optiune“ pentru a impiedica Iranul sa obtina arma nucleara, intr-o interventie de ieri in Parlamentul de la Ierusalim. „Nu excludem nici o optiune. Tot ceea ce poate impied
Premierul israelian Ehud Olmert (foto) nu a exclus „nici o optiune“ pentru a impiedica Iranul sa obtina arma nucleara, intr-o interventie de ieri in Parlamentul de la Ierusalim. „Nu excludem nici o optiune. Tot ceea ce poate impiedica Iranul sa obtina capacitati nucleare este un demers legitim“, a declarat Olmert in fata Comisiei de Afaceri Externe si Aparare a Knessetului, potrivit unei surse citate de AFP.

„Iranienii continua eforturile pe care le-au intreprins pentru a obtine capacitati neconventionale. La fel si noi ar trebui sa ne folosim de toate mijloacele disponibile pentru a-i opri. (...) O serie de optiuni sunt posibile, dand dovada de intelepciune, determinare si ramanand fideli liniei noastre de actiune.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.