Destin. Fosta sotie a consilierului rectorului Universitatii "Lucian Blaga" s-a calugarit, iar acum se zbate sa ridice o manastire Cazul Mariei Keller, ceta-teana din Germania disparuta in Romania, in urma cu mai multe saptamani, impreuna cu fiul si
Destin. Fosta sotie a consilierului rectorului Universitatii "Lucian Blaga" s-a calugarit, iar acum se zbate sa ridice o manastire Cazul Mariei Keller, ceta-teana din Germania disparuta in Romania, in urma cu mai multe saptamani, impreuna cu fiul si sotul ei, si despre care se spune ca a ales sa devina calugarita, nu este unul singular. La fel ca si Maria, care si-a inchis magazinul, spun rudele, pentru a se dedica lui Dumnezeu, o sibianca din lumea buna a orasului a ales rugaciunea in locul afacerilor. Dupa 30 de ani de casnicie, Elena Muscalu, fosta sotie a profesorului universitar Emanoil Muscalu, consilier al rectorului Universitatii "Lucian Blaga", s-a calugarit. Acum se numeste maica Epiharia si se zbate sa construiasca o manastire pe un deal din Vestem. Spune ca a ales manastirea din dragoste pentru Dumnezeu. "Am fost pe la Mitropolie sa fac cerere pentru ciment. Sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa finalizam aceasta manastire", a declarat maica Epiharia pentru CANCAN. Elena Muscalu a decis ca e momentul sa se dedice definitiv Domnului in urma cu sase ani, exact cand a implinit 50 de ani. Decizia a picat ca un trasnet pe capul fostului sau sot, care spune ca nu intelege ce a determinat-o sa ia aceasta hotarare, mai ales ca era o femeie extrem de activa si sociabila. Muscalu spune, insa, ca fosta sa sotie a suferit mult inainte de a intra la manastire, din cauza parintilor sai, extrem de bolnavi. Desi casnicia ei cu consilierul rectorului a durat mai bine de trei decenii, iar cei doi au impreuna un copil si un nepot, maica Epiharia nu sufera deloc dupa vremurile petrecute alaturi de barbatul vietii ei. Mai mult, chiar, insista ca acesta sa isi oficializeze relatia cu iubita sa, administratorul caminelor Universitatii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.