Donald Trump este un mare fan al fostei gimnaste Nadia Comaneci, care a castigat cinci medalii de aur olimpice. La 25 de ani de la victoriile sale sportive, Nadia nu a mai fost atat de norocoasa, fiind eliminata de Donald Trump in cea de-a doua parte
Donald Trump este un mare fan al fostei gimnaste Nadia Comaneci, care a castigat cinci medalii de aur olimpice. La 25 de ani de la victoriile sale sportive, Nadia nu a mai fost atat de norocoasa, fiind eliminata de Donald Trump in cea de-a doua parte a emisiunii "The Celebrity Apprentice". Miliardarul nu a ezitat sa-i adreseze celebra replica "You're Fired" ("Esti concediata").
"Nu cred ca ar fi trebuit sa fiu eliminata, pentru ca as fi fost un element valoros al echipei", a spus Nadia, dupa emisiune. "Sunt dezamagita, dar stiu ca premiul va reveni unei asociatii caritabile", a mai spus aceasta. Nadia Comaneci a participat la emisiune alaturi de vedete precum Trace Adkins, Stephen Baldwin, Gene Simmons, Marilu Henner, Lennox Lewis, Omarosa, Vincent Pastore, Tiffany Fallon, Jennie Finch, Nely Galan, Piers Morgan si Tito Ortiz. Emisiunea a inceput pe 3 ianuarie. Vedetele au diferite misiuni in jurul orasului New York, utilizandu-si faima pentru a castiga diverse probe, potrivit NBC. Castigatorul final va primi titlul de "Ucenic celebru" si va avea onoarea de a dona un cec in valoare de 250.000 de dolari unei organizatii caritabile. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.