Lansarea oficiala a noului sport coupe CLC va avea loc pe 27 ianuarie. Cum "Saptamana Modei Mercedes-Benz" de la Berlin se desfasoara in perioada 27-31 ianuarie, constructorul german nu putea scapa ocazia de a tenta publicul cu cateva dintre liniile
Lansarea oficiala a noului sport coupe CLC va avea loc pe 27 ianuarie. Cum "Saptamana Modei Mercedes-Benz" de la Berlin se desfasoara in perioada 27-31 ianuarie, constructorul german nu putea scapa ocazia de a tenta publicul cu cateva dintre liniile ultimei sale creatii, alaturi de un top model de renume, si a organizat o sedinta foto cu CLC si Eva Padberg.
Sa nu va scape ochii, aici masina conteaza! Inclinatiile Mercedes catre eleganta, stil si stil de viata nu mai surprind pe nimeni, cred. CLC este cel mai accesibil coupe al casei din Stuttgart. Design-ul, tehnologia si dotarile noului model raspund cerintelor clientilor tineri, aflati in cautarea unei masini "fun to drive", dar la standarde Mercedes in ceea ce priveste calitatea, confortul, functionalitatea si siguranta. De pe lista de noutati trebuie mentionat noul sistem de directie "direct steering", sistemul multimedia cu ecran lat, hard-disk si navigatie si noul propulsor cu patru cilindri, care dezvolta 184 CP si consuma cu peste 10% mai putin decat predecesorul.
CLC-ul de serie nu va arata insa chiar ca cel din fotografii. si aceasta deoarece masina are montat un pachet sport optional, ce cuprinde un kit de caroserie, cu parasocuri mai profilate, jante de 18 inch, blocuri optice fata pe fond negru si suspensii sport. (S.R.N.)


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.