Ratangiu. Atacantul nu stie ca numele lui de familie are o conotatie negativa in randul suporterilor lui Dnepr Cand a ales sa se transfere in Ucraina la Dnepr, Ionut Mazilu nu stia ce o sa-l astepte acolo. Ca sa se puna in tema cu tara si dificultat
Ratangiu. Atacantul nu stie ca numele lui de familie are o conotatie negativa in randul suporterilor lui Dnepr Cand a ales sa se transfere in Ucraina la Dnepr, Ionut Mazilu nu stia ce o sa-l astepte acolo. Ca sa se puna in tema cu tara si dificultatea limbii, ex-rapidistul a luat legatura cu un fost coleg de-al sau de la Sportul Studentesc, Cristian Irimia, care a trecut si el prin campionatul ucrainean. Acesta a omis sa-i precizeze un lucru, de care Mazilu s-a lovit in interviul oferit site-ului oficial al celor de la Dnepr. "Stii cum este asociat numele tau in randul suporterilor nostri?", a fost intrebat atacantul, care a ridicat din umeri. "In jargonul fanilor "Mazila" inseamna "cel care da mereu pe langa poarta"". Fotbalistul le-a raspuns mirat: "N-am avut ghinion cu numele meu pana acum. Nu stiu de ce as avea de acum incolo". Suntem curiosi cum vor suna cantecele suporterilor in care se regaseste cel care e responsabil cu reusitele la echipa si care a costat patru milioane de euro. S-au despartit "gemenii" Mazilu si Lazar o iau pe drumuri diferite pentru prima data dupa 18 ani, odata cu transferul "varfului" la Dnepr. S-a rupt una dintre cele mai vechi relatii de colegialitate din fotbalul romanesc, cei doi cunoscandu-se inca din perioada junioratului de la Sportul Studentesc. "Cuplul" a stat opt sezoane in lotul mare al "studentilor". A urmat, in vara lui 2006, mutarea in Giulesti. Inceputul acestui an a dus la despartirea "gemenilor". "Mi-a plecat colegul de camera si cel mai bun prieten. De la varsta de 9 ani suntem impreuna, dar acum s-au cam despartit drumurile noastre", a spus Lazar, care si-ar fi dorit ca Mazilu sa fi mers in campionatul Italiei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.