Mijlocasul rapidist a declarat ieri, la reunirea gruparii giulestene, ca atacantul putea sa se transfere la o echipa mai puternica decat Dnepr, precizand ca acestuia i se potrivea mai bine campionatul Italiei. "El putea sa ajunga la o echipa mai p
Mijlocasul rapidist a declarat ieri, la reunirea gruparii giulestene, ca atacantul putea sa se transfere la o echipa mai puternica decat Dnepr, precizand ca acestuia i se potrivea mai bine campionatul Italiei. "El putea sa ajunga la o echipa mai puternica decat cea din Ucraina. Cred ca cel mai bine lui Mazilu i se potrivea campionatul italian. Vorbesc mereu cu el, dar n-am incercat sa-l conving sa ramana. Acum e si tatic, stie ce e mai bine pentru el", a spus Lazar, coleg cu Mazilu si la Sportul.
C. Lazar a mentionat ca de acum inainte spera sa se vada cu Mazilu la echipa nationala. "Mi-a plecat nu numai un coleg, ci si cel mai bun prieten. Suntem prieteni de cand aveam noua ani. Dar asta e, viata merge inainte si ii doresc tot binele din lume. Noi am fost impreuna peste tot, dar acum s-au cam despartit drumurile noastre. Intr-un fel si-a asigurat viitorul. El intotdeauna a fost un baiat serios, muncitor si ma bucur ca a reusit. Sa speram ca macar la nationala sa ne intalnim", a precizat Lazar, care a adaugat ca gruparea giulesteana trebuie sa ii gaseasca un inlocuitor foarte bun lui Mazilu. "Ionut este o lipsa destul de importanta pentru Rapid, dar sper sa vina un inlocuitor foarte bun. Rapid a facut cel mai important transfer din Romania si speram sa mai faca. E rau pentru fotbalul romanesc ca se pleaca, si mai ales ca nu se pleaca in campionate mai puternice. Era mai bine ca jucatorii romani sa mearga in campionate tari pentru a ne face remarcati mai mult", a mai spus mijlocasul giulestean. Lazar a precizat ca deocamdata nu isi propune sa se transfere la o echipa din strainatate: "Eu nu ma gandesc sa plec, deocamdata ma gandesc sa castig titlul cu Rapid!".
A venit Leonard
Lotul giulestean s-a reunit ieri la Baza Sportiva Pro Rapid, in vederea inceperii pregatirii pentru partea a doua a sezonului Ligii I. Antrenorul Mircea Rednic a avut la dispozitie, la primul antrenament pe anul 2008, 22 de jucatori, de la reunire lipsind brazilienii Andrade, Tamandare si Cesinha, care sunt invoiti pana in 16 ianuarie, dar si Herea, care a suferit o interventie chirurgicala la un dinte si mai are nevoie de o pauza de trei zile. La sedinta de pregatire de ieri dimineata a fost prezent si fundasul belgian Philippe Leonard, care urmeaza sa semneze in zilele urmatoare un contract pe un an cu Rapid. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.