Dupa o perioada sumbra, in care muntii de gunoaie au invadat toate cartierele municipiului Constanta, Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local a demarat o ampla actiune de depistare a celor care nu-si platesc taxa de h
Dupa o perioada sumbra, in care muntii de gunoaie au invadat toate cartierele municipiului Constanta, Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local a demarat o ampla actiune de depistare a celor care nu-si platesc taxa de habitat. Aceasta reprezinta contravaloarea colectarii si transportului deseurilor menajere si are o valoare de 3 lei/luna de persoana.

„Vanatoarea“ vine cum nu se poate mai prost, pentru ca ninsoarea de la inceputul lunii ianuarie a adus firma locala de salubritate - care apartine familiei fostului prefect de Constanta Gheorghe Martin - intr-o postura nu tocmai placuta. Aceasta intrucat utilajele care in mod normal erau folosite la ridicarea gunoaielor au fost scoase pentru deszapezirea strazilor, asa incat constantenii au stat cu gramezile uriase de resturi menajere sub nas mai bine de doua saptamani. In tot acest timp, nici strazile nu au fost deszapezite decat cu mare greutate si abia dupa ce temperatura a trecut de limita inghetului in oras s-a putut circula normal.

Potrivit Virginiei Stefanica, seful SPITVBL, institutia a cerut deja informati i de la Evidenta Populatiei si la asociatiile de proprietari/locatari despre numarul persoanelor care locuiesc in fiecare apartament, pentru a le corela cu propria baza de date.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.