Jackson 5, una dintre cele mai populare trupe americane ale tuturor timpurilor, ar putea sa se reuneasca, potrivit mezinei familiei, Janet Jackson, care i-a cerut fratelui sau, Michael, sa revina pe scena, informeaza AFP.
Speculatiile in ac
Jackson 5, una dintre cele mai populare trupe americane ale tuturor timpurilor, ar putea sa se reuneasca, potrivit mezinei familiei, Janet Jackson, care i-a cerut fratelui sau, Michael, sa revina pe scena, informeaza AFP.
Speculatiile in acest sens circula de mai multi ani, dar cantareata a declarat, intr-un interviu pentru AFP, ca spera ca acest lucru sa se intample foarte curand.
“Sper acest lucru. Sper din suflet, pentru ca as fi prima care ar cumpara bilete”, a spus aceasta.
“Stiu ca fratii mei vor acest lucru si stiu ca este o decizie dificila pentru Mike (Michael). Este foarte aproape de a lua o decizie in acest sens, din cate stiu eu”, a adaugat aceasta. Jackson 5 isi pregateau intoarcerea pe scena musicala in momentul in care Michael Jackson a fost judecat pentru pedofilie, in 2005. Cantaretul a fost declarat nevinovat in iunie 2005.
“Poate ca va decide ca nu vrea sa cante cu trupa si atunci ii vom respecta hotararea”, a spus Janet Jackson. “Dar ar putea avea un impact in lumea intreaga, ar trebui sa fie orb sa nu vada acest lucru”, a continuat cantareata.
Trupa Jacksons Five - formata din fratii Tito, Marlon, Jackie, Jermaine si Michael, carora li s-a alaturat ulterior si Randy -, a devenit celebra in anii '70, cu hituri precum “I Want You Back”, “ABC”, “Shake Your Body (Down To The Ground)” si “Can You Feel It". Succesul lui Michael l-a eclipsat pe cel al fratilor sai, in anii '80.
Ultimul turneu al trupei Jacksons Five - cu sase membri - a avut loc in 1984, pentru a promova albumul "Victory". Trupa a lansat ultimul album in 1989, "2300 Jackson Street", si s-a destramat in 1990.
Janet Jackson, care in prezent este intr-un turneu de promovare a noului sau album, "Discipline", ce va fi lansat luna viitoare, este cea mai mica dintre cei noua copii ai familiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.