Primul ministru Calin Popescu Tariceanu si senatorul Norica Nicolai, nominalizata pentru functia de ministru al Justitiei, au avut, ieri, o intalnire, la Palatul Victoria. Potrivit unor surse din PNL, dupa intrevedere, Norica Nicolai se bucura de ace
Primul ministru Calin Popescu Tariceanu si senatorul Norica Nicolai, nominalizata pentru functia de ministru al Justitiei, au avut, ieri, o intalnire, la Palatul Victoria. Potrivit unor surse din PNL, dupa intrevedere, Norica Nicolai se bucura de acelasi sprijin din partea premierului Tariceanu. In cadrul discutiilor, ministrul desemnat la Justitie ar fi adus noi argumente in sprijinul corectitudinii comportamentului sau profesional pe care i le-a si prezentat primului-ministru. De mentionat ca Tariceanu si Nicolai au trecut in revista argumentele invocate de presedintele Traian Basescu si iau in calcul posibilitatea atacarii deciziei sefului statului la Curtea Constitutionala.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.