Stelistul Nicolae Dica a fost amanetat de Benfica Lisabona, in ciuda dezmintirilor oficiale, pentru suma de 4.000.000 de euro. Plecarea lui a declansat din nou scandalul financiar dintre impresari, deoarece fotbalistul a fost transferat de fratii Be
Stelistul Nicolae Dica a fost amanetat de Benfica Lisabona, in ciuda dezmintirilor oficiale, pentru suma de 4.000.000 de euro. Plecarea lui a declansat din nou scandalul financiar dintre impresari, deoarece fotbalistul a fost transferat de fratii Becali, desi are contract semnat cu Ana-Maria Prodan. Dica va fi dat in judecata, urmånd a i se cere 500.000 de euro si 10% din valoarea celor patru ani de contract.

Steaua a reusit sa dea prima lovitura pe piata transferurilor, dupa aproape o luna in care oficialii din Ghencea nu au realizat decat un imprumut pe sase luni (Habib Habibou). Potrivit lui Gigi Becali, Nicolae Dica a fost cedat la Benfica Lisabona, conducatorii portughezi dezmintind insa ca s-ar fi parafat intelegerea. Suma este cu un milion mai mica decat cea ceruta de Becali, insa reprezinta cea mai mare suma platita unui club din Romania pentru un jucator. Posibila perfectare a acestui transfer a aprins conflictul care mocnea intre sexy-impresara Ana-Maria Prodan si fratii Victor si Giovanni Becali. „Eu nu am participat la nici o negociere cu oficialii de la Lisabona si am aflat din presa ca au cazut la un acord pentru Dica. Stau foarte linistita pentru ca n-am nimic de pierdut. Daca l-as fi transferat eu pe jucator, luam comision si procent anual din contract. Asa, dupa ce l-au dat ei, voi lua 500.000 de euro din clauza de reziliere a actului semnat de mine si Dica, precum si un procent de 10% din suma de pe toata durata contractului. Astept sa se perfecteze si apoi il voi da in judecata. Justitia va face dreptate. La toti acei bani se adauga si cheltuielile de judecata”, ne-a declarat Ana-Maria Prodan, care a mentionat inca o data faptul ca nu are nimic cu fratii Becali, ci doar cu jucatorul. „Dica isi inchipuie ca e totul perfect daca a ajuns acolo si va lua acel salariu. Sunt suparata pe el si nu-l voi lasa in pace pentru ca putea macar sa aiba bunul- simt sa-mi dea un telefon si sa-mi zica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.