Vicepresedinte al Federatiei Romane de Atletism, fosta noastra alergatoare Gabriela Szabo a fost nominalizata in nou infiintata Comisie de Reflectii a Asociatiei Europene, din care fac parte nume celebre in sportul din ovalul magic ca Irena Szewinska
Vicepresedinte al Federatiei Romane de Atletism, fosta noastra alergatoare Gabriela Szabo a fost nominalizata in nou infiintata Comisie de Reflectii a Asociatiei Europene, din care fac parte nume celebre in sportul din ovalul magic ca Irena Szewinska (Polonia), Valery Borzov (Ucraina) sau Oleg Kurbatov (Rusia). Obiectivul comisiei, care va activa timp de patru ani, este de a trasa strategii coerente pentru redresarea atletismului continental. Nominalizarea campioanei noastre olimpice survine dupa alegerea ei in Comisia de Femei a IAAF, in luna august a anului trecut. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.