Aniversare. Copila va fi sarbatorita, maine, in amfiteatrul Spitalului "Panait Sarbu", unde a venit pe lume Fetita Adrianei Iliescu, femeia care a devenit mama la 67 de ani, isi sarbatoreste maine ziua de nastere. Micuta Maria Eliza Bogdana implines
Aniversare. Copila va fi sarbatorita, maine, in amfiteatrul Spitalului "Panait Sarbu", unde a venit pe lume Fetita Adrianei Iliescu, femeia care a devenit mama la 67 de ani, isi sarbatoreste maine ziua de nastere. Micuta Maria Eliza Bogdana implineste 3 ani de viata, eveniment pe care mama ei si-a propus sa-l aniverseze cu fast. Ea va organiza o mica petrecere in amfiteatrul Spitalului "Panait Sarbu", institutie medicala unde Maria Eliza a fost conceputa si a venit pe lume. Si pentru ca vrea ca totul sa iasa cat se poate de bine, Adriana Iliescu a trudit zi si noapte la preparatele ce le vor fi servite invitatilor: torturi, prajituri cu visine, placinta cu branza, salata de fructe, peste afumat cu maioneza etc. "Noi evitam produsele cu E-uri, de aceea am gatit eu tot. Eliza ma ajuta si ea la bucatarie. De obicei, bate frisca si ouale pentru tort, are un tel pe care-l foloseste numai ea. Este deja o specialista", ne-a spus, mandra, Adriana Iliescu. La petrecerea de maine sunt asteptati oaspeti de seama. Dintre ei nu vor lipsi medicii care au ingrijit-o pe Adriana Iliescu in perioada sarcinii si nici prof. dr. Bogdan Marinescu, cel datorita caruia fetita a venit pe lume si care este si nasul ei de botez. Micuta Eliza va fi imbracata de ziua ei ca o adevarata printesa: va purta o rochita rosie, cu pantofiori de lac si margelute. Ea le-a pregatit si o surpriza invitatilor sai: le va recita cea mai noua poezie invatata la gradinita, "Fulg de nea".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.