Subscrisa, SC PROCEMA INSTALATII SRL, cu sediul in Bucuresti, Calea Grivitei, nr. 136, sectorul 1 reprezentata de Societatea Civila Profesionala de Avocati "VOINEA SI ASOCIATII", cu sediul in Bucuresti, Calea Grivitei, nr. 136, sectorul 1, in virtute
Subscrisa, SC PROCEMA INSTALATII SRL, cu sediul in Bucuresti, Calea Grivitei, nr. 136, sectorul 1 reprezentata de Societatea Civila Profesionala de Avocati "VOINEA SI ASOCIATII", cu sediul in Bucuresti, Calea Grivitei, nr. 136, sectorul 1, in virtutea dreptului la replica, va solicita publicarea urmatorului raspuns la articolul "Debitor cu staif in instanta" publicat, sub semnatura S.A., in ziarul "Ziua", editia din 19 septembrie 2007:
"Ca urmare a articolului "Debitor cu staif in instanta" publicat, sub semnatura S.A., in ziarul "Ziua", editia din 19 septembrie 2007, societatea comerciala Procema Instalatii SRL, cu sediul in Bucuresti, Calea Grivitei, nr. 136, sectorul 1 reprezentata de Societatea Civila Profesionala de Avocati "VOINEA SI ASOCIATII", in virtutea dreptului la replica, intelege sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele aspecte:
In cuprinsul articolului referit se arata ca, pe rolul Tribunalului Bucuresti, se afla "Dosarul" firmei SC Procema Instalatii SRL din Bucuresti" ce a avut prim de judecata la data de 19 septembrie 2007. Din modul in care sunt prezentate datele din articol, rezulta ca subscrisa are calitatea de debitor, pentru o suma de aproximativ 1 milion de euro, vorbindu-se chiar de o "posibila frauda de proportii".
In primul rand, facem precizarea ca toate litigiile de pe rolul Tribunalului Bucuresti in care este implicata societatea noastra sunt litigii comerciale, neavand nici o tangenta cu vreo fapta de inselaciune (fapta penala, de competenta sectiilor penale) la care se face trimitere prin folosirea expresiei "frauda de proportii".
In al doilea rand, aratam ca la data la care a fost publicat articolul existau, pe rolul Tribunalului Bucuresti, patru litigii comerciale in care subscrisa este parte. Societatea noastra nu are in toate aceste cauze calitatea de parat, asa cum se sugereaza in text. In doua dintre aceste dosare avem calitatea de reclamant, cu alte cuvinte noi suntem cei care am investit instanta sa se pronunte cu privire la pretentiile pe care le avem vizavi de alte societati.
Ceea ce este extrem de important de subliniat este faptul ca in ambele dosare in care subscrisa are calitatea de debitor, instanta ne-a acordat castig de cauza. Astfel, in dosarul nr 24244/3/2007, instanta a respins cererea creditoarei SC ELGOM SRL de deschidere, impotriva subscrisei, a procedurii insolventei si a admis contestatia la starea de insolventa pe care noi am formulat-o. De asemenea, in dosarul nr 24303/3/2007 instanta a respins ca neintemeiata cererea de emitere a somatiei de plata, formulata de creditoarea SC PAS INSTAL SRL.
Fata de toate aceste considerente aratam ca datele prezentate in articolul sus referit, publicat in editia ziarului "Ziua" din data de 19 septembrie 2007 nu sunt conforme cu realitatea".
In numele societatii PROCEMA INSTALATII SRL raspunsul este semnat de catre avocat Geanina A. Voinea, Managing Partner al Societatii Civile Profesionale de Avocati "VOINEA SI ASOCIATII".
Va multumim,
SC PROCEMA INSTALATII SRL
SCPA "VOINEA SI ASOCIATII"
Geanina Voinea
Managing Partner


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.