Ghinion. Liceenii chiulisera de la scoala pentru a merge la ghetus, pe Lacul Siutghiol, alaturi de cativa colegi de clasa Doi liceeni au murit inecati, ieri, in lacul Siutghiol din judetul Constanta, dupa ce gheata pe care patinau s-a rupt. Acestia
Ghinion. Liceenii chiulisera de la scoala pentru a merge la ghetus, pe Lacul Siutghiol, alaturi de cativa colegi de clasa Doi liceeni au murit inecati, ieri, in lacul Siutghiol din judetul Constanta, dupa ce gheata pe care patinau s-a rupt. Acestia erau impreuna cu alti patru colegi de clasa de la un liceul din Navodari si chiulisera de la scoala pentru a se da pe ghetusul format la suprafata lacului. Sub greutatea baietilor, gheata insa a cedat, patru dintre ei, ajungand sub apa, in timp ce doi au reusit sa fuga si sa cheme ajutoare. Oamenii care se aflau prin preajma au auzit tipetele disperate ale copiilor si au reusit sa scoata din apa inghetata alti doi tineri, unul dintre ei, aflat in soc hipotermic, fiind transportat de urgenta la spitalul din Constanta, unde a fost resuscitat. Medicul Florian Stoian, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, a declarat ca adolescentul se afla in afara oricarui pericol. Pentru gasirea celor doi tineri morti a fost nevoie de interventia pompierilor si a scafandrilor. Dupa mai mult de o ora de cautari, in apa care avea minus cinci grade Celsius, la aproximativ 50 de metri de mal si sase metri adancime, a fost gasit Andrei Octavian Romila, de 15 ani, din Navodari. Cadrele medicale sosite la fata locului l-au resuscitat timp de jumatate de ora pe baiat, insa fara succes, inima lui cedand. La scurt timp, scafandrii l-au scos la suprafata si pe cel de-al doilea adolescent, Alexandru Irimia, de 15 ani, din localitatea Mihail Kogalniceanu. Acesta era deja mort. Mort pe paraul Inghetat Un alt tanar bistritean si-a gasit sfarsitul, duminica seara, dupa ce a cazut pe paraul inghetat din fundul gradinii. Potrivit politistilor, Nicolae Moraru, de 22 de ani, din comuna Sanmihaiu de Campie a murit in timp ce patina pe gheata si a cazut, izbindu-se cu capul de paraul inghetat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.