Antrenorul nemtean Viorel Hizo a renuntat la sase jucatori din cei zece anuntati initial, care au facut parte din lotul formatiei in primele 19 etape ale Ligii I. La sfarsitul ultimei etape din anul 2007, dupa restanta cu Rapid, pierduta cu scorul de
Antrenorul nemtean Viorel Hizo a renuntat la sase jucatori din cei zece anuntati initial, care au facut parte din lotul formatiei in primele 19 etape ale Ligii I. La sfarsitul ultimei etape din anul 2007, dupa restanta cu Rapid, pierduta cu scorul de 1-0, conducerea clubului a anuntat o lista care continea numele a zece jucatori ce urmau sa fie disponibilizati in urma evolutiilor sub asteptari. Dintre cei zece jucatori, Hizo a ales, pana la urma, sase fotbalisti: Vojislav Vranjikovic si Florin Matache - care si-au incheiat contractele de imprumut cu Ceahlaul si au revenit la Dinamo; Constantin Schumacher, Narcis Raducan, Marius Iordache si Alexandru Golban. Din cauza prevederilor prevazute in contractele ultimilor patru fotbalisti, in care se specifica faptul ca jucatorul nu poate fi dat afara decat dupa achitarea unei sume, Hizo a decis trimiterea acestora la echipa a doua a clubului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.