Dupa zece zile de vacanta din plin, Delia Matache si iubitul ei, Matteo, s-au intors acasa si se pregatesc sa-si reia activitatea. Cei doi au beneficiat de un adevarat rasfat in statiunea austriaca Solden, unde nu au avut de gand sa faca nici cea ma
Dupa zece zile de vacanta din plin, Delia Matache si iubitul ei, Matteo, s-au intors acasa si se pregatesc sa-si reia activitatea. Cei doi au beneficiat de un adevarat rasfat in statiunea austriaca Solden, unde nu au avut de gand sa faca nici cea mai mica economie. Concediul a inceput cu trei zile la cumparaturi in Viena de unde artista si-a umplut masina pana la refuz cu haine, cosmetice si accesorii. A patra zi au petrecut-o in magazinele din Munchen. Alta distractie, alta cheltuiala. A urmat sejurul la schi, in Solden. "In Austria, am invatat efectiv sa schiez. Si am schiat cat de mult am putut, insa am simtit si nevoia unei pauze asa ca ne-am cumparat bilete de o zi la un centru Spa", ne-a povestit Delia. Contra sumei de 100 de euro, blonda s-a bucurat de sauna, bai termale, salina si, in mod special, de solar, favoritul ei. Toate aceste cheltuieli au fost facute direct din fondul sau de economii, Delia neavand niciun control asupra sumelor lasate in Austria. Inainte, insa, de a-si face calculele si a verifica soldul, blonda se bucura la gandul ca are deja programate cateva concerte prin care, sigur, isi va acoperi "paguba".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.