Ceata afecteaza vizibilitatea, ingreunand desfasurarea traficului rutier pe unele  drumuri din tara, informeaza, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al  Politiei Romane.
Potrivit INFOTRAFIC, vizibilitatea est

Ceata afecteaza vizibilitatea, ingreunand desfasurarea traficului rutier pe unele drumuri din tara, informeaza, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.
Potrivit INFOTRAFIC, vizibilitatea este scazuta pe DN 65 Pitesti-Slatina, in localitatile Albota si Lunca Corbului din judetul Arges ajungand sub 50 de metri;
-in judetul Prahova, pe DN 1, intre kilometri 64 si 100, pe tronsonul Ploiesti-Nistoresti, ceata reduce vizibilitatea sub 100 de metri, iar pe DN 1 A, intre Blejoi si Teisani, pe DN 1 B Ploiesti-Buzau, DN 1 D Albesti-Urziceni si DN 72 Ploiesti-Targoviste vizibilitatea este, pe alocuri, in jur de 100 de metri.
-Pe DN 3 Ostrov-Basarabi-Constanta, pot fi intalnite palcuri de ceata care reduc vizibilitatea sub 50 de metri in localitatea Baneasa din judetul Constanta.
-In judetul Valcea, pe DN 64, pe tot tronsonul situat intre localitatile Babeni si Dragasani se circula foarte greu, vizibilitatea fiind sub 20 de metri.
De asemenea, pe toate drumurile nationale din judetul Dolj exista portiuni cu ceata unde vizibilitatea este intre 50 si 100 de metri.
Si pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, intre kilometri 100 si 120 vizibilitatea este sub 50 de metri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.