Curaj. Designerul si-a riscat pielea pentru a avea noroc tot anul, urmand o veche traditie mai putin cunoscuta Aflat in vacanta in Asia de sud-est, Catalin Botezatu a avut, ca de obicei, parte de experiente total neobisnuite. Creatorul a profitat de
Curaj. Designerul si-a riscat pielea pentru a avea noroc tot anul, urmand o veche traditie mai putin cunoscuta Aflat in vacanta in Asia de sud-est, Catalin Botezatu a avut, ca de obicei, parte de experiente total neobisnuite. Creatorul a profitat de faptul ca am intrat in anul sobolanului, conform horoscopului chinezesc, si a incercat unul dintre cele mai bizare obiceiuri. In China Town din Singapore, Catalin a avut curajul sa umble descult intr-o camera plina de sobolani, pentru a-si testa norocul, conform unui obicei oriental. Dupa ce a fost trimis sa-si faca un vaccin antirabic, vedetei i s-a comunicat ca trebuie sa stea 12 minute, (cate un minut pentru fiecare zodie) in camera respectiva. Conform acestei traditii, daca cineva rezista si nu iese repede din incapere are tot anul noroc, daca nu, va avea parte de tot felul de ghinioane. "Exista acolo un obicei teribil de periculos, pentru cei care sunt "dementi" cu tot ce inseamna religie. Am fost tentat sa o incerc, cu toate ca imi era foarte frica. Dar pentru ca imi plac "aventurile" mi-am spus ca-i pacat sa ratez asa ceva. Am reusit cu greu sa rezist, dar am facut-o. Stiu ca e greu de crezut, dar asa au stat lucrurile", ne-a declarat Botezatu, la intoarcerea sa din vacanta. Un turist fitos Pe Catalin Botezatu inceputul lui 2008 l-a prins in capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, unde s-a cazat la Twin Towers (Hotel Mandarini Oriental). Dupa cum il stim, designerul nu se da in laturi, atunci cand vine vorba de lux si rasfat. Nici la Singapore, cea de-a doua destinatie pe care si-a ales-o pentru a-si petrece Revelionul, nu a ratat un hotel de cinci stele, respectiv hotelul Fullerton, situat central, unde sunt cazati cei mai fitosi turisti ai lumii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.