Publicatia Nepszabadsrg din Ungaria, preluata de Rador, dezvaluie hotelurile la care vor fi cazati sefii de stat care vor participa la summit-ul NATO, care va avea loc intre 2 si 4 aprilie la Bucuresti.  Citand surse de la Bucuresti, publicatia
Publicatia Nepszabadsrg din Ungaria, preluata de Rador, dezvaluie hotelurile la care vor fi cazati sefii de stat care vor participa la summit-ul NATO, care va avea loc intre 2 si 4 aprilie la Bucuresti. Citand surse de la Bucuresti, publicatia maghiara scrie ca presedintele american George W. Bush si delegatia americana formata din aproximativ 1000 de persoane, vor fi cazati la Hotelul Marriott, iar delegatia germana, in frunte cu cancelarul Angela Merkel sta la Hotelul Hilton.

Tot la Hilton vor locui presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, membrii delegatiilor din Canada, Olanda si Polonia, precum si o parte din delegatia spaniola, in frunte cu premierul Zapatero. Cealalta parte a delegatiei spaniole va fi cazata la Hotelul Novotel.

In timpul reuniunii, premierul italian Romano Prodi va locui la Hotelul Howard Johnson, in timp ce delegatia ONU, in frunte cu secretarul general Ban Ki Mun vor fi cazat la Capsa, impreuna cu delegatia lituaniana si cu doua grupuri ale NATO. Potrivit surselor, presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, va fi gazduit la hotelul Sofitel.

Reuniunea la nivel inalt de la Bucuresti ar putea aduce beneficii materiale importante Romaniei si capitalei. Se aprecieaza ca oaspetii vor plati in total numai pentru o zi de cazare aproximativ 1,5 milioane de euro.

Singurul lucru neclar este insa, ce vor spune serviciile de securitate ale sefilor de stat si de guverne despre scurgerea de informatii privind cazarea oaspetilor, si in ce masura vor considera riscante aceaste informatii pentru persoanele protejate.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.