Daca acordul dintre Gloria Bistrita si Benfica Lisabona pentru Lazlo Sepsi a fost deja parafat pe 4 ani (fundasul fiind transferat, duminica, in schimbul a 1,5 milioane de euro), nu la fel se poate vorbi si despre vehiculata plecare a stelistului Nic
Daca acordul dintre Gloria Bistrita si Benfica Lisabona pentru Lazlo Sepsi a fost deja parafat pe 4 ani (fundasul fiind transferat, duminica, in schimbul a 1,5 milioane de euro), nu la fel se poate vorbi si despre vehiculata plecare a stelistului Nicolae Dica la gruparea portugheza. Care, in replica la declaratia lui Gigi Becali, cum ca transferul atacantului sau va fi perfectat zilele acestea, a anuntat, ieri, ca nu exista o asemenea posibilitate si ca, mai mult, finantatorul din Ghencea vrea, de fapt, sa-i creasca pretul fotbalistului in mod artificial. "Nu exista niciun interes pentru Dica! Este doar o incercare de valorizare a fotbalistului", a marturisit pentru cotidianul "Record" un oficial al clubului lusitan. Si asta dupa ce, la randu-i, un post de televiziune portughez a anuntat, duminica seara, ca stelistul Nicolae Dica a semnat cu Benfica Lisabona un contract pe trei ani, informatie preluata ulterior si de presa din Romania. (N. S.)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.