Cele trei batrane din judetul Arges, condamnate la inchisoare pentru ca nu au respectat o hotarare judecatoreasca, si-au petrecut prima noapte dupa gratii. Femeile au de ispasit o pedeapsa de un an si trei luni, fiindca nu au vrut sa elibereze o buca
Cele trei batrane din judetul Arges, condamnate la inchisoare pentru ca nu au respectat o hotarare judecatoreasca, si-au petrecut prima noapte dupa gratii. Femeile au de ispasit o pedeapsa de un an si trei luni, fiindca nu au vrut sa elibereze o bucata de pamant pe care instanta a atribuit-o altei persoane. Cele trei ii vor cere presedintelui sa le gratieze, dar spun ca nu renunta la pamant nici in ruptul capului.

Cele trei femei din comuna Valea Danului, Arges, s-au judecat pentru patru hectare de teren mai bine de un deceniu. Instanta a decis ca pamantul apartine altei persoane, insa femeile au continuat sa il lucreze chiar si dupa ce au primit un an de inchisoare cu suspendare. In final, judecatorii le-au condamnat la inchisoare cu executare.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.