Aeroportul International Craiova a fost inchis azi, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, o cursa fiind anulata si o alta a fost amanata din cauza cetii dense, relateaza NewsIn. „Am fost nevoiti, inca de aseara (luni - 14 ianuarie a.c.
Aeroportul International Craiova a fost inchis azi, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, o cursa fiind anulata si o alta a fost amanata din cauza cetii dense, relateaza NewsIn.


„Am fost nevoiti, inca de aseara (luni - 14 ianuarie a.c.) sa anuntam ca zborul CarpatAir, pe ruta Craiova - Timisoara, nu va putea decola. Sase dintre cei 25 de pasageri au plecat spre Timisoara cu o cursa Intercity, condusi de membrii echipajului CarpatAir, compania aeriana suportand costul calatoriei, iar restul de 21 de calatori au preferat sa zboare in zilele urmatoare, cand aeroportul va fi practicabil", a spus Mircea Dumitru, directorul Aeroportului International Craiova.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.