La kilometrul 14 al Autostrazii Bucuresti-Pitesti un tir a derapat, apoi mai multe masini au intrat in acesta. De asemenea, la kilometrul 54 al autostrazii, alte autovehicule au fost implicate intr-un alt accident in lant, din fericire in nici unul d
La kilometrul 14 al Autostrazii Bucuresti-Pitesti un tir a derapat, apoi mai multe masini au intrat in acesta. De asemenea, la kilometrul 54 al autostrazii, alte autovehicule au fost implicate intr-un alt accident in lant, din fericire in nici unul din cele doua evenimente rutiere nefiind inregistrate victime. Si pe Autostrada Soarelui, din cauza poleiului si a cetii s-au inregistrat mai multe accidente. Astfel, cel putin opt masini au fost implicate intr-un accident in lant la kilometrul 30, unde o masina a derapat si a intrat intr-un autoturism aflat pe banda de refugiu. Au derapat apoi alte masini, printre care doua tiruri si doua microbuze, mai multe persoane suferind rani usoare. Pe de alta parte, un politist a accidentat ieri doua fetite pe trecerea de pietoni, in localitatea buzoiana Costesti. Victimele, dintre care una de sapte ani, au fost transportate de urgenta la spital, starea lor fiind stabila. Tot ieri, doi politisti din judetul Vaslui au ajuns la spital, dupa ce masina de serviciu cu care se deplasau intr-o misiune in Vrancea a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu o autoutilitara care circula regulamentar. In alta ordine de idei, potrivit Mediafax, directorul adjunct al Penitenciarului din Drobeta Turnu Severin, colonelul Sever Sama, s-a ales cu dosar penal, dupa ce a refuzat sa i se recolteze probe biologice, in urma producerii unui accident, la sfarsitul saptamanii trecute. Acesta nu a recunoscut ca se afla la volan, sustinand ca masina era condusa de un vecin al sau. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.