"Sunt bucuros ca voi juca din nou la Timisoara, loc unde m-am simtit foarte bine. Nu are rost sa mai vorbesc despre ce a fost acum doi ani. Nu am nimic de demonstrat, vreau doar sa-mi fac treaba. Stiu ca sunt iubit la Timisoara si sper sa ne atingem
"Sunt bucuros ca voi juca din nou la Timisoara, loc unde m-am simtit foarte bine. Nu are rost sa mai vorbesc despre ce a fost acum doi ani. Nu am nimic de demonstrat, vreau doar sa-mi fac treaba. Stiu ca sunt iubit la Timisoara si sper sa ne atingem obiectivele. De asemenea, sper ca selectionerul sa ma vada mai des la Timisoara pentru a-mi da o sansa sa fiu convocat la Nationala", a spus A. Stoica, fotbalist care, saptamana trecuta, si-a reziliat contractul cu gruparea belgiana KAA Gent. "Ma bucur ca revine Alin Stoica, il cunosc de cand eram juniori si cred ca are de aratat ca s-a gresit atunci cand Hagi s-a dispensat de el si cred ca Hagi a gresit cand l-a dat afara. Ma bucur ca revine, chiar daca este concurent pe postul meu", a declarat Aliuta. "Uhrin este antrenorul perfect pentru Stoica, va face pentru el ceea ce a facut Razvan Lucescu pentru Zicu. Stoica este un fotbalist de geniu", a completat Marian Iancu, boss-ul lui "Poli". Acesta a mai declarat ca Gabriel Torje (18 ani) si Gueye Mansour (22 de ani) ar putea fi transferati in aceasta pauza competitionala, dar gruparea banateana va ramane copropietara jucatorilor. "Este posibil ca Mansour sa ajunga la Dinamo. In nici un caz nu il vindem, ne gandim tot la o coproprietate. Si el si Torje sunt jucatori mult prea tineri ca sa ii vindem definitiv", a explicat Iancu. "Torje va fi dat doar imprumut sau coproprietate. Sunt oferte de la cluburile mari din Romania pentru Torje", a mentionat Iancu. Motivul pentru care Torje ar putea fi cedat unei echipe din Bucuresti in aceasta pauza competitionala este, in opinia lui Iancu, intrarea acestuia in vizorul selectionerului Victor Piturca. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.