Obsesie. Rudele si prietenii Mariei Keller sustin ca aceasta innebunise si ca vorbea non-stop despre misiunea pe care o avea de indeplinit, in numele lui Dumnezeu Fratele nemtoaicei disparuta in Romania, in decembrie, impreuna cu sotul si fiul, sust
Obsesie. Rudele si prietenii Mariei Keller sustin ca aceasta innebunise si ca vorbea non-stop despre misiunea pe care o avea de indeplinit, in numele lui Dumnezeu Fratele nemtoaicei disparuta in Romania, in decembrie, impreuna cu sotul si fiul, sustine ca femeia avea grave probleme psihice. "Chiar daca mi-e greu sa accept, recunosc ca sora mea era nebuna, ca sa folosesc un termen dur. Inainte sa dispara, i-am spus lui Johann sa o ducem la un medic si a fost de acord, insa pana seara s-a razgandit", a povestit Daniel Savu. Acesta este sigur ca, la presiunea Mariei, Johann si fiul lor, Dennis, s-au izolat intr-o manastire, probabil din nordul tarii. Optimismul sau se bazeaza pe faptul ca politistii sustin ca ultima data s-au scos bani de pe cardul lor in data de 8 ianuarie. "Sunt sigur ca sunt in viata si ca se vor intoarce curand, caci au ramas fara niciun ban", sustine fratele Mariei. Toate rudele din Romania ale familiei Keller sustin ca Maria si-a schimbat total comportamentul dupa moartea tatalui sau, Gheorghe, in vara anului 2007. "A impresionat-o slujba pe care a tinut-o preotul Stefan la moartea tatalui si, cu siguranta, dupa aceea a planuit sa se calugareasca. L-a pus pe Dennis sa renunte la scoala, ea si-a inchis magazinul si ii cerea si lui Johann sa renunte la slujba sa de la primarie. E clar ca a premeditat tot", a mai spus Daniel Savu. Contactat de CANCAN, parohul din Giarmata, Stefan Marcu, a spus ca Maria Keller traia intr-o lume secreta, a ei, si ca planuia probabil sa se calugareasca. "Parerea mea este ca ei sunt intr-un schit, deoarece doreste sa moara din aceasta lume si sa invie in lumea lui Dumnezeu", a spus preotul. Rudele sustin ca femeia repeta in ultima perioada ca are o misiune de indeplinit pe Pamant, ea fiind un fel de trimisa a lui Dumnezeu pentru a face lumea mai buna. Alfred Spilander, prietenul din copilarie al lui Johann Keller, care locuieste in Germania, sustine ca, in vara anului trecut, la o petrecere, a remarcat si el schimbarea Mariei. "Avea privirea pierduta, parea ca o macina ceva", a spus acesta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.