Confuzie. Sperantele politistilor ca au descoperit cadavrul avocatei au fost spulberate rapid Scheletul unei labe de urs descoperita la o groapa de gunoi a provocat o mare agitatie in randul politistilor brasoveni, care au crezut ca au dat peste o p
Confuzie. Sperantele politistilor ca au descoperit cadavrul avocatei au fost spulberate rapid Scheletul unei labe de urs descoperita la o groapa de gunoi a provocat o mare agitatie in randul politistilor brasoveni, care au crezut ca au dat peste o parte din cadavrul Elodiei Ghinescu. Descoperirea a fost facuta de mai multi muncitori de la rampa de gunoi din oras. Acestia au sunat imediat la politie si au anuntat ca au gasit o mana de femeie. Politistii s-au gandit imediat ca ar putea fi vorba despre cadavrul Elodiei Ghinescu, despre care se crede ca a fost ucisa de sotul ei, politistul Cristian Cioaca. Imediat, la fata locului au ajuns expertii criminalisti si legisti. Si-au dat seama, insa, ca este vorba despre scheletul unei labe de urs. In scurt timp, au mai gasit inca trei asemenea resturi printre gunoaie. Pentru a fi siguri ca nu se insala, anchetatorii le-au ridicat pentru analize aprofundate. Cel mai probabil, resturile provin de la un restaurant cu specific vanatoresc din Brasov.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.