Caldura mare. Actrita din "Totul despre sex" a filmat scene fierbinti pe o plaja din Malibu in compania lui Jason Lewis Actrita americana Kim Cattrall, Samantha din "Totul despre sex", a demonstrat recent, cu prilejul unor scene incendiare filmate p
Caldura mare. Actrita din "Totul despre sex" a filmat scene fierbinti pe o plaja din Malibu in compania lui Jason Lewis Actrita americana Kim Cattrall, Samantha din "Totul despre sex", a demonstrat recent, cu prilejul unor scene incendiare filmate pentru versiunea pentru marele ecran a serialului, ca are un apetit sexual ce nu cunoaste limite. Momentele in care personajul, interpretat de actrita Kim Cattrall, face amor in vazul lumii pe balconul unui hotel de la malul oceanului vor face cu siguranta o audienta de zile mari, cred scenaristii. Acestia sunt gata sa bage mana in foc ca sec-ventele in care Samantha si Smith Jerrod, interpretat de actorul Jason Lewis, fac sex vor aduce un numar-record de spectatori in salile de film. Scenele in cauza, in care Lewis apare in fundul gol, au fost filmate la Malibu si au dat batai de cap producatorilor, care de-abia au prididit sa ii tina la distanta pe curiosi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.