Distractie. Detinutii cu dare de mana se vor grabi sa-si omoare timpul jucandu-se cu console Detinutii ar putea sa se joace, din acest an, cu console Playstation chiar la ei in celule, lucru care este interzis in prezent. Conducerea Administratiei N
Distractie. Detinutii cu dare de mana se vor grabi sa-si omoare timpul jucandu-se cu console Detinutii ar putea sa se joace, din acest an, cu console Playstation chiar la ei in celule, lucru care este interzis in prezent. Conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) are de gand sa mai slabeasca putin latul si sa le permita puscariasilor sa-si aduca de acasa console de jocuri, asa cum isi aduc televizoare sau alte obiecte electrocasnice. "Este o posibilitate la care ne gandim foarte serios. Accesul la console de jocuri i-ar tine conectati la ce se intampla afara", a declarat procurorul Gheorghe Spaiuc, directorul general adjunct al ANP. Ideea de a da liber la Playstation le-a venit sefilor de la penitenciare in timp ce pregateau o serie de activitati dedicate Sarbatorilor, cand au facut cadou o consola de jocuri corului de minori de la Centrul de Reeducare Targu Ocna. "Pana ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa lucram putin la legislatie. Sa speram, totusi, ca nu vor incerca sa introduca ilegal jocuri cu tenta violenta in penitenciare", a incheiat, in spirit de gluma, Gheorghe Spaiuc.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.