Portughezul a fost in dese randuri criticat de tehnicianul Alex Ferguson, pentru numeroasele sale escapade nocturne, dar fara niciun rezultat. Fotbalistul a petrecut o noapte de vis alaturi de doua romance, intr-un hotel din Roma, faimos pentru "dis
Portughezul a fost in dese randuri criticat de tehnicianul Alex Ferguson, pentru numeroasele sale escapade nocturne, dar fara niciun rezultat. Fotbalistul a petrecut o noapte de vis alaturi de doua romance, intr-un hotel din Roma, faimos pentru "distractiile nocturne" si preturile piperate pe care le ofera. "L-am vazut cum a coborat dintr-un taxi, singur, dar, cateva ore mai tarziu, era in compania a doua femei, o blonda si o bruneta. A doua zi de dimineata, portughezul avea cearcane profunde", a spus un martor care l-a urmarit pe jucator. Personalul din hotel a recunoscut ulterior ca ambele fete, "cliente fidele" ale hotelului, sunt cunoscute sub numele de Nikki si Nicole si sunt din Romania. Acum patru luni, Ronaldo a angajat patru prostituate pentru a le tine companie, lui si colegilor sai, Anderson si Nani, la resedinta sa din Manchester, iar in 2005 a fost acuzat de viol, dupa o "noapte alba" petrecuta cu o "dama de companie" la un hotel din Londra.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.