Motiv. Finantatorul Rapidului a lasat de inteles ca s-a suparat pe ziaristii care-i "violau intimitatea" Sambata, ora 19.00. Parcarea de la centrul pentru evenimente Turabo Grand Ballroom era plina ochi. Motivul? Nunta lui Florin, baiatul directorul
Motiv. Finantatorul Rapidului a lasat de inteles ca s-a suparat pe ziaristii care-i "violau intimitatea" Sambata, ora 19.00. Parcarea de la centrul pentru evenimente Turabo Grand Ballroom era plina ochi. Motivul? Nunta lui Florin, baiatul directorului tehnic al clubului Rapid, Nae Manea. Toata floarea cea vestita a fotbalului romanesc s-a strans acolo pentru a-i felicita pe miri, Florin si Crina Stanila, o actrita de telenovele. Mircea Sandu a fost, de data aceasta, nas cu acte in regula. In incapatorul salon s-au "scurs", pe rand, Dumitru Dragomir, Victor Piturca, Ionut Lupescu, Ilie Balaci, Florin Prunea, Daniel Prodan, Stefan Iovan, Jean Padureanu si aproape toti fotbalistii de la Rapid, dar si vedete din showbiz, Lavinia si Cristina Spatar, Gabriel Cotabita, actorii Emil Hossu si Andrei Duban si fostul luptator de K1, Ionut Iftimoaie. Rochie de 3.000 de euro Atractia serii a fost chiar aleasa inimii lui Florin. Crina a purtat o rochie de 3.000 de euro, de la Doina Levinta, cu care le-a luat ochii invitatilor. Mirele nu s-a lasat mai prejos, afisandu-se cu un costum D Cei doi au acaparat ringul de dans, de care nu s-au dezlipit nici macar atunci cand delicioasele preparate erau aduse pe mese de catre ospatari. George Copos, patronul clubului din Grant, a sosit printre primii si a luat loc la masa, alaturi de Rednic, Zotta, Costache si Marian Rada. A plecat, insa, in jurul orei 21.00. Motivul invocat de catre Copos a fost ca intimitatea i-a fost violata de catre ziaristi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.