Sediul reprezentantei Ford de pe DN 65 B, pe raza judetului Arges, a fost spart, in noaptea de sambata spre duminica, de mai multi indivizi care au plecat cu un seif greu de 300 de kilograme. In ciuda dimensiunilor mari ale casei de bani, aceasta nu
Sediul reprezentantei Ford de pe DN 65 B, pe raza judetului Arges, a fost spart, in noaptea de sambata spre duminica, de mai multi indivizi care au plecat cu un seif greu de 300 de kilograme. In ciuda dimensiunilor mari ale casei de bani, aceasta nu continea decat 70 de milioane de lei vechi. Fara sa cunoasca valoarea incasarilor firmei, infractorii au spart un geam lateral al cladirii, au luat seiful si l-au asezat pe un carucior pe care il adusesera cu ei. Dupa aproximativ 200 de metri, rotile carutului au cedat, iar hotii au fost nevoiti sa tarasca seiful o buna bucata de drum, pana la masina lor. Politistii argeseni au declansat o ancheta, insa, exista putine dovezi in conditiile in care sediul Ford nu are camere de supraveghere sau vreun sistem de alarma. Cladirea era pazita de doi paznici, angajati ai unei firme private, despre care politistii banuiesc ca ar fi dormit in post. Anchetatorii sustin ca inainte de Craciun, tot pe DN 65 B, a fost sparta si reprezentanta Toyota, de unde hotii au plecat cu 100 de milioane de lei vechi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.