HOTELUL SERENA

Cel putin patru persoane au fost ucise ieri intr-un atac armat asupra hotelului cel mai vizitat de straini din capitala afgana, Kabul. Hotelul Serena, care are cinci stele si este bine pazit, a fost asaltat ieri de patru
HOTELUL SERENA

Cel putin patru persoane au fost ucise ieri intr-un atac armat asupra hotelului cel mai vizitat de straini din capitala afgana, Kabul. Hotelul Serena, care are cinci stele si este bine pazit, a fost asaltat ieri de patru luptatori talibani inarmati cu grenade, pusti Kalasnikov si bombe, a declarat, pentru BBC, un purtator de cuvant al talibanilor, Zadihullah Mujahid. Ministrul de Externe al Norvegiei, Jonas Gah Store, care se afla in hotel in momentul atacului, a scapat nevatamat. Potrivit politiei locale, unul dintre atacatori era imbracat cu o vesta cu explozivi, pe care a detonat-o in interiorul hotelului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.