Recompensa. Fotbalistii de la FC Vaslui au avut, ieri, liber la distractie, Dorinel Munteanu interzicandu-le doar sa schieze Cate trei antrenamente pe zi, primul de la sapte dimineata. Este meniul comandat de catre antrenorul Dorinel Munteanu pentru
Recompensa. Fotbalistii de la FC Vaslui au avut, ieri, liber la distractie, Dorinel Munteanu interzicandu-le doar sa schieze Cate trei antrenamente pe zi, primul de la sapte dimineata. Este meniul comandat de catre antrenorul Dorinel Munteanu pentru jucatorii lui, aflati in cantonament la Vatra Dornei. "Neamtul" a fost impresionat de felul in care s-au angajat la efort fotbalistii, asa ca le-a facut cadou o zi de duminica, pe care s-o petreaca dupa voia lor. Putini au fost cei care si-au prelungit sederea in camerele hotelului Bradul. Cei mai multi s-au dus, ca din pusca, sa-si demonstreze aptitudinile de piloti pe ATV. Cam o ora a durat distractia, dupa care, acestia au luat-o, usor, pe jos, la o plimbare pe pantele pe unde, de obicei, alearga in draci. Au dat de pista de schi. Tentatia e mare, numai ca atunci cand au parasit stabilimentul, Dorinel le-a transmis clar ca nu vrea sa-i vada cu schiurile in picioare. Asa ca s-au multumit doar cu "mistourile" facute pe seama incepatorilor care au luat zapada sub fund. "Nu e vorba ca nu ne-a dat voie! Ce fotbalist risca, in aceasta perioada, sa se accidenteze? Doar un nebun", a marturisit un component al echipei vasluiene.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.