Accident. Adrian Radu a fost ranit la mana dreapta de felina pe care incearca sa o imblanzeasca de peste un an de zile Panica, ieri, la Circul Globus. In timpul unei repetitii, o felina l-a atacat in arena pe dresorul care lucreaza cu ea de mai bine
Accident. Adrian Radu a fost ranit la mana dreapta de felina pe care incearca sa o imblanzeasca de peste un an de zile Panica, ieri, la Circul Globus. In timpul unei repetitii, o felina l-a atacat in arena pe dresorul care lucreaza cu ea de mai bine de un an. Ceea ce i-a salvat barbatului viata a fost numai stapanirea de sine de care a dat dovada cand a fost incoltit de fiara. Inca de cand au pasit in arena, cei cinci tigri, protagonistii unui numar special, au avut un comportament ciudat. In prima faza, imblanzitorii au pus agitatia animalelor pe seama faptului ca nu mai aparusera in fata publicului. Singura dresura de astfel de feline din Europa avea sa se transforme, insa, dintr-un numar artistic spectaculos intr-un show care a starnit fiori. Felinele au dat semne de nervozitate in momentul in care nu au mai recunoscut-o pe imblanzitoarea Mioara Igna, care se afla in arena alaturi de colegul sau, Adrian Radu. "Lucrez cu ei de mai bine de un an si tot timpul la repetitii eram imbracata in trening. Acum, cu acest costum si cu peruca, probabil ca au avut ceva probleme in a-si da seama de la cine primesc comenzi si de aceea nu m-au ascultat", ne-a spus dresoarea. Tensiunea a atins apogeul spre finalul reprezentatiei, cand dresorul Adrian Radu i-a aplicat lui Franco, cel mai rebel dintre tigrii, o corectie cu batul. Atunci, animalul s-a repezit asupra lui si l-a lovit cu laba, ranindu-l destul de serios. Acesta nu este singurul incident in care un imblanzitor roman este atacat de feline. De notorietate sunt cazurile dresoarelor Lidia Jiga si Elena Tipa. Cea dintai a fost ucisa, intr-un spectacol, de un tigru bengalez, iar a doua si-a pierdut viata in timp ce executa un numar artistic cu lei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.