Oana Zavoranu se apuca de treaba. Vedeta intentioneaza sa demareze, cat mai curand, filmarile pentru atat de mediatizatul serial TV "Razbunarea Oanei". Peste trei saptamani va organiza castingul, dupa stabilirea echipei de actori, va alege locatiile
Oana Zavoranu se apuca de treaba. Vedeta intentioneaza sa demareze, cat mai curand, filmarile pentru atat de mediatizatul serial TV "Razbunarea Oanei". Peste trei saptamani va organiza castingul, dupa stabilirea echipei de actori, va alege locatiile, iar dupa alte 30 de zile regizorul Petre Nastase va striga "stop-cadru". "Pilotul va fi un film in toata regula, de 120 de minute, si al carui buget se ridica la 55.000 de euro. Suma cuprinde inclusiv onorariile actorilor", a declarat Oana. Totul decurge ca pe roate, mai putin negocierile cu Pepe. Vedeta il doreste in distributie si pe sotul ei, pentru interpretarea propriului rol, cantaretul, insa, ezita sa accepte provocarea. "Lui Pepe ii e frica sa joace in serial. Actoria este ceva nou pentru el si, in ciuda faptului ca are atata experienta in fata camerei de luat vederi, se teme ca nu va face fata", povesteste actrita principala. Convinsa, totusi, ca-l va aduce in platoul de filmare, Oana refuza sa ia in calcul varianta inlocuirii cu un actor profesionist.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.